..fortsätter att grassera medan jag förbereder avfärd. Båten är nu besiktad. Samtidigt dyker nya program som hindrar avsegling upp. Körens vårkonsert och övningar inför den. En plötslig invitation till en paneldebatt som renderar ersättning i form av ett köpkort till en butikskedja. Proviant till Freja? Nya skor?

Lördag hade vi talko i Hemvikshamnen. För dem som inte vet vad talko är kunde sägas att det är en finsk tradition där alla hjälps åt för att få något gjort, den här gången att städa hamnområdet. I regel bjuds det på korv och öl efteråt. Så även idag. Jag rensade stränderna från vass tillsammans med några andra.

Ombord på Freja hade en spindel byggt sitt nät över hela sittbrunnen. Så småningom borde jag röra på mig..

I Sibbo har någon tagit vår båt och stulit motorn. Båten hittades utan motor och utan plotter. I vassen stilla. Utan gäddor och braxen dock. (Foto: Jonas)

Kan inte sitta stilla. Ständigt i behov av rörelse. Därför är segling idealiskt, det går framåt, inte alltid så fort, men dock. När segling inte är möjligt är cykling ett alternativ.

fullsizeoutput_10a6

Cyklar söderut mot havet och längs stranden. Eller som sist runt Bodom träsk. Avseglingen uppskjuten p.g.a. annat program på onsdag och torsdag. Planerad avfärd: fredag kl. 12. Om inte något annat kommer emellan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: