Brukar räknas som säsongstart trots att ”vinterns” kanske kallaste dagar legat för handen. Senaste år trivdes vi och köpte lite prylar, bland annat en autohelm som användes några gånger under sommaren. Fungerar bra i lätt vind för motor. Också ett par Crocks seglarskor som inte fungerade över huvudtaget.

Det är svårt att navigera på mässan. Farlederna är dåligt utmärkta. Om man inte vet vart man skall är man vilse. Vi var. Till träbåtsavdelningen hittade vi snabbt, men den var snabbt undanstökad.

fullsizeoutput_8f4

Några med läckra lacklager, andra halvfärdiga och en gammal Scylla som klart visade hur välbyggd Freja är i jämförelse. Glasfiberbåtarna passerade vi raskt. På segelavdelningen några jollar, ett par Bavarior och en Saare 41:a dit folk köade för att få komma upp till däckshöjd.

Vi åt fisksoppa hos Fazers och lyckades slutligen navigera till prylavdelningen där vi gick vilse i överutbudet och fick hemlängtan. Efter en stunds letande kom vi till våra uterockar och hann lämpligt till tåget. Herrarnas störtlopp uppskjutet till senare tidpunkt..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: