Hemkomsten slår som en disktrasa efter en dryg veckas skidsemester. Mycket ogjort, många katastrofer som ägt rum under frånvaron. Dags att konfronteras.

8vAkLaE5Qs6CzwLkRb9fCQ

Storslalom. Den gren jag önskade jag var bättre i. Åkte först med kortare, nyare skidor och placerade mig nästsist, före Keijo. Jerker och Reijo i delad ledning, Kricke trea. Snabbt byte till de redan inpackade längre skidorna inför det andra åket. Trots att banan var mera teknisk med skarpare svängar. Något måste i varje fall göras..

Rafu tappar skidan igen efter grensling, Reijo är klart snabbare än Järä och Kricke får äntligen sin medalj. Jag är nöjdare med mitt andra åk, men lyckas inte stiga mera än en placering pga Rafus avbrutna prestation.

sdVvFCOQRMqQ65y2arihEQ

Medaljtrion i storslalom: Jerker silver, Reijo guld och Kricke brons. Jaska fyra, jag femma och Keijo sexa.

fullsizeoutput_1610

Säsongen är till ända för vår del och en massa tråkiga vardagssysslor väntar. I denna ålder får man vara tacksam för varje fortsatt aktiva år i sportens tecken. När vi kommer samman blir det oftast att dryfta krämpor. Ingen har klarat sig så här långt utan skavanker. Det är knäna, ryggen, höfter och axlar som krånglar. Men, som sagt, gemenskapen är solid och vi försöker hålla kroppen i skick inför nästa säsong.

Sedan är det bara att invänta att seglingssäsongen, det egentliga temat för denna blogg, tar vid..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: