Sommaren är slut. Seglatsen är över. Båtarna är upptagna. Vad göra?

img_1320 1. Slipa masten trären, impregnera och lacka. Alla beslag är avlägsnade med förhoppning om att deras rätta plats skall återfinnas på våren. Som alltid när ett projekt inleds, föls det av farhågor om utgången. Bryggparlamentet kommer gärna med råd om hur det EGENTLIGEN skall göras.

2. En bildkonstverkstad för asylsökande i flyktingförläggningen har inletts. Det har varit en fröjd att jobba med dem en gång i veckan.

fk-37

3. Fysiken sköts genom gubbjumppa måndagskvällar, slalomjumppa onsdagskvällar, gubbjoga på torsdag förmiddag och gym för pensionärer fredag morgon.

img_1136

4. Den egna konstnärliga verksamheten sker främst  hos dagmålarna torsdagar kl.12-15 på Petra under ledning av Beryl Furman. Att jag själv är utbildad bildlärare verkade till en början störa henne, men jag förklarade att jag inte har någon egen ateljé och att jag inte är så bra som jag borde..

img_0282

5. Musicerandet sker fortfarande inom ramen för kammarkören Novenas verksamhet som alltmera börjar likna pensionärkörens. För närvarande Duruflés och Mozarts Requiem samt Saint-Saens Juloratorium på programmet..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: