är vad det är och blir vad det blir. Nästa sommar har jag glömt att denna sommar aldrig blev. I brist på annan sysselsättning följer jag med vad som lovas till nästa seglats om en knapp vecka. De första prognoserna för ett par dagar sedan var nedslående: +12 grader och hård motvind. Igår var det +16 och idag lovas +18 och lättare motvind.

Jag har lånat Darling Lilly, en Wasa 360 som vi seglade Gotland Runt med på 1980-talet och samlat en del av det gamla gänget. Skepparen, min gamle vän Micke, har tyvärr gått ur tiden.

Målet har jag valt. Eftersom ”min” kör, Novena, skall ha konsert i Bromarf den 2.9. är det dit vi ämnar stäva. Jag får med mig gastar på båten och publik till konserten i kyrkan. Och sällskap på festen efteråt hos Janne.

19260553_1369005486523473_3590940174686564066_n

Novena framför sköna sånger, vackra visor samt Duruflés magiska Requiem i Bromarvs kyrka lö 2.9 kl.18. Gratis inträde, programblad 10 €. Varmt välkomna!

Kör till SVBK:s hamn för att hälsa på Freja. Tömmer henne på födoämnen och annat kvarblivet. Är det månne slutseglat för i år redan? Det luktar unket ombord. Några kvarglömda persedlar med liknande lukt avlägsnas ävenledes. Än är det sommar men känns redan som höst. Stackars Freja har inte blivit luftad tillräckligt den här säsongen heller.

Intentioner. Drömmar.

Människan är ingen ö.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: