Hej! Jag gör nu ett nytt försök att starta en blogg. Det är det tredje försöket, de tidigare portalerna har lagts ned. Orsaken till att jag nu valt att återinträda i blogosfären är att jag står i beråd att företa mitt livs seglats. Mer om det senare.

Kom idag hem från veckoslutets bejublade körturné till Österbotten. Därav rubriken. När man sjunger i kör måste man koncentrera sig på noterna. Om koncentrationen uteblir sjunger man i allmänhet fel. Då är det bara att hoppas att det inte märks.

Efter konserten äts och dricks det en del. Natten blir kort.

Vi skulle ta taxi från stället där vi stigit av bussen. Jag visste att jag hade en sedel i kostymfickan. Jag grävde fram den för att ha när taxin skulle betalas. Samtidigt hittade jag en papperslapp som jag slängde i den närbelägna papperskorgen.

I taxin var sedan sedeln försvunnen. Jag letade igenom alla fickor och väskor. Puts väck! Mina medresenärer lånade mig pengar.

När jag kom hem insåg jag att jag slängt sedeln med den andra papperslappen. Jag funderade en stund på att köra tillbaka för att rota i papperskorgen, men beslöt sedan att detta var priset jag fick betala för min bristande koncentration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: